voksbehandling

Voksbehandling

Voksbehandling

Vi benytter GiGi og JaxWax produkter, til vores voksbehandlinger. GiGi har de sidste 30 år har været førende inden for professionel hårfjerning. JaxWax er yderst populært i Australien og vundet godt ind på markedet i Europa, da den er yderst effektiv til især intimvoks. Produkterne er samtidigt meget skånsomme for din hud.
Det er muligt at blive vokset alle steder på kroppen, alt efter ønske.

Vi tilbyder voksbehandlinger af hele kroppen inkl. intim voksbehandling såsom Brasiliansk og Hollywood.

Priser på voksbehandlinger

Voksbehandling af helt ben349,-
Voksbehandling af halvt ben249,-
Voksbehandling af arme199,-
Voksbehandling af arme (halv)100,-
Voksbehandling af overlæbe eller hage89,-
Voksbehandling af overlæbe og hagen129,-
Voksbehandling af armhuler110,-
Voksbehandling af ryggen (halv)229,-
Voksbehandling af hele ryggen379,-
Voksbehandling af bikini-linje99,-
Brasiliansk voks behandling399,-
Hollywood voks behandling399,-

Intim voks

Vi anbefaler at kønshårene er mellem 0,5 mm. – 1,5 cm, for at opnå den bedste effekt ved voksningen. Vi benytter hard wax til alle intim behandlinger.

Hard waxen opvarmes til ca 50-53 grader, hvorefter den påføres på huden, hvorefter den straks køler og sætter sig godt fast om alle hårene. Voksen kan nu fjernes helt uden brug af strips. Hard wax er klart at foretrække for små genstridige hår, hvilket gør den perfekt til intimvoks. Udover at den er særdeles effektiv, er den samtidig rigtig skånsom for din hud.

Er det farligt at få intim voksbehandling?

Nej, det er bestemt ikke farligt, men det kan gøre lidt nas de første par gange. Dog vil vi lige tilføje, at voksen vi benytter, er udviklet af specialister indenfor voks og den er dermed en af de mest skånsomme vokse der benyttes ved intimvoks.

Da ingen af os, har samme hudtype, vil vi også kunne reagere forskelligt på intimvoks. De første par gange, vil du måske opleve at din hud vil være irriteret eller rød, men dette er en helt naturlig og ufarlig proces. Jo oftere du får foretaget en intim voksbehandling, jo mere vænner din hud sig til det og dine hår vil blive tyndere.

Inden din behandling

Inden du kommer hos os og skal have lavet intim voksbehandling eller andre voks behandlinger, råder vi til, at du 24 timer inden benytter en skrubbehandske eller udfører en peeling af områderne der skal vokset. Dette er med til, at sikre hårene ikke knækker og indgroede hår lettere ses, -som vi fjerner med pincet under behandlingen.

Vi anbefaler

Vi anbefaler, at du regelmæssigt bliver vokset ca. hver 3-6 uge, afhængig af hvor hurtig din hårvækst er. Dette vil gøre at hårene vokser tyndere og finere ud. Vi fraråder enhver form for barbering, da det vil slå dig ud af din regelmæssige behandlingscyklus.

Brasiliansk voks

Brasilian voksbehandling

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som inkluderer skamlæberne og området der strækker sig til endeballerne, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran.

Hollywood voks

Hollywood voksbehandling

Mange kvinder og mænd nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks.