permanent makeup

Permanent Makeup

Få flotte naturlige bryn med permanent makeup

I dag er det muligt, at få lavet semi permanente bryn der syner helt naturlige.

Powder / ombre bryn er for alle hudtyper. Ombre bryn ligges som en flot og tæt skygge bag dine egne bryn, der giver et naturligt, markeret bryn. Ved denne teknik skal man påregne 2. optegninger med 6 ugers mellemrum. Brynene vil syne meget mørke de første par uger, men vil aftage med 20-50% farve.

Efter behandling

De kommende dage efter du har fået din første optegning, vil dine bryn være lettere ømme og til tider klø. Det er meget vigtigt, at du følger behandling med aftercare, som du får med fra os. Indenfor den første uge, vil der komme en tynd sårskorpe på dine bryn, som er skal have ro til at hele.

Udover det bør dine bryn helt beskyttes fra sol de første 2 uger, dvs. godt med solcreme, hvis du færdes ude. Klorvand / saltvand / varme bade samt alle former for makeup omkring brynene skal undgås.

Vi bruger BIOTEK

biotek

Biotek har i mere end 25 år, stået i spidsen inden for permanent makeup, og udbyder det mest avancerede udstyr som nåle og farver. Dette producerer BIOTEK selv, hvilket er meget unikt, da de selv styrer samtlige led i processen.

BIOTEK er verdens førende system inden for permanent makeup og under konstant udvikling.

Priser på permanent makeup

Permanent makeup-bryn
1. behandling / intro pris
999,-
Permanent makeup-bryn
2. behandling
999,-
Permanent makeup-bryn
1 & 2. behandling
1800,-
Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en særlig form for tatovering, hvis visuelle styrke, i modsætning til konventionelle tatoveringer, gradvist aftager.

Hvor længe holder permanent makeup?

Permanent makeup holder ca. 2-5 år. Man skal derfor også være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis man ønsker at bibeholde den permanente makeup. Det er meget individuelt hvordan farver holder i den enkeltes hud, og der er forskellige faktorer der spiller ind som f.eks. hudtype, medicinforbrug og hele ens livsstil.

Er permanent makeup det samme som en tatovering?

Ved den permanente makeup tilføres huden farvede komponenter / pigmenter ved hjælp af en special tilpasset nål ligsom en tatovering, men nålens dybde er meget overfladisk. Nålen passerer således kun det yderste hudlag, og ikke den vaskulære læder hud.

Gør det ondt at få lavet permanent makeup?

Metoden vi benytter er i sammenligning med de fleste andre kendte systemer langt mere enkel at benytte. Påføringen af pigmentet foregår betydeligt hurtigere og opleves næsten smertefri.

Er permanent makeup allergifremkaldende?

Pigmenterne vi benytter er mikrobiologisk testet og er ikke konstateret allergifremkaldende. De fremstilles under en patenteret proces, der giver en langtidsholdbar farvestabilitet, som ikke findes tilsvarende på markedet.

Inden du booker tid til behandlingen, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med evt. spørgsmål.