Blomdahl Ørepiercing

Huller i ørene på en tryg og sikker måde

DL Nails and Beauty er certificerede, af Blomdahl, i at udføre medicinsk ørepiercing, hvilket er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. For at tage ekstra hensyn til børnene har Blomdahl udviklet medicinsk dobbeltpiercing, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Priser på ørepiercing

Medicinsk ørepiercing, 2 huller inkl. aftercare349,-

Kun 4 enkle trin

Med hospitalsvæsenet som forbillede

Vores medicinske picering bygger på moderne aseptisk teknik fra hospitalsvæsenet. Det indebærer at alle vores produkter og metoder er sikker lavet, så der undgås smittespredning i forbindelse med piercingen. Den sterile metode gør din piercing hygiejnisk og sikker.

Har du ingen kontaktallergier?

Perfekt! Så kan vi hjælpe dig med at undvige dem også i videreforløbet. Allergier kan udvikles når som helst i livet og en piercing gør dig mere sårbar for uhensigtsmæssige materialer som nikkel, guld, kobalt, epoxy osv. Det er derfor Blomdahl er så nøje med kun at anvende de sikreste materialer.

Hudvenlige materialer selv for allergikere

Vores piercingsmykker til ørene er udviklede i samråd med hudlæger, så de passer til alle, også dig som allerede er allergisk. Du vælger mellem nøje udvalgt plastik og titan af rene medicinske kvaliteter. Yderbelægningen eksisterer kun på de dele af smykket som ikke kommer i tæt kontakt med huden.

Når du skal have hul i ørene

Før selve ørepiercingen skal du godkende at du har taget imod et skriftligt plejeråd og at du godkender vilkårene beskrevet heri.

Vilkårene er:

 • Jeg er mindst 18 år ellers skal min værge godkende vilkårene.
 • Jeg/mindreårig er helt rask og har ikke nogle komplikationer i forhold til at få lavet huller i ørene.
 • Efter piercingen er hullet mit eget ansvar/værges ansvar. Et nylavet hul i øret er et lille sår, derfor er det vigtigt at tage hånd om det på rigtig vis under helingsperioden, så det ikke bliver inficeret. Ved at følge plejerådene minimerer jeg risikoen for infektion.

Plejeråd – Sådan håndtere du hullet i helingsperioden

 1. Rør aldrig ørene med urene hænder.

 2. Rengør dine nylavede huller i ørene (for- og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i selv ved rengøring.

  – Anvend flydende sæbe og skyld grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.
  – Anden alternativ rengøring foregår med Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som er skånsomme mod din hud. Med disse kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Lad hullerne lufttørre. Anvend en ny serviet for hvert øre og ved hver rengøring. OBS! Rengør ikke med sprit eller alkohol.
  SÅLEDES RENGØR DU (2 MIN)

 3. Sørg for, at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det nylavede hul.

 4. Dæk ørene, når du anvender hårspray, parfume, sminke, hårfarvningsprodukter m.m.

 5. Vær ekstra forsigtig, når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.

 6. Hvis du bader i bassin, sø eller hav: Vent med at bade så længe som muligt og undgå at have hovedet under vandet. Rengør enten med flydende ufarvet sæbe eller Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter efter et bad – se punkt 2 ovenfor.

 7. Efter ca 6 uger (brusk ca 12 uger) kan du bytte øreringene ud med andre øreringe. Således fjerner man piceringøreringene: Vask hænder og ørene grundigt, skift dem gerne med det samme efter bad/hårvask. Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage indtil det løsner sig. Tag forsigtigt piercingøreringen ud og sæt rene nye øreringe i.
  SÅLEDES FJERNER DU PIERCINGØRERINGENE (1 MIN)

 8. Det tager op til et år inden hullet er helet fuldstændigt, så vær opmærksom på følgende:

  – Gå ikke uden øreringe da hullet kan krympe og/eller vokse sammen igen.
  – Vær forsigtig, når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud indeni hullet er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringen og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsat med at holde hullet rent, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen ikke trykkes tæt ind mod ørets bagside.
  – Et hul i øret gør huden omkring ekstra sårbar og risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe. I samråd med hudlæger har Blomdahl udviklet bevist hudvenlige smykker, der passer til alle, især dig der lige har fået huller i ørene.

VIGTIGT! Rødme og/eller hævelse og/eller smerte og/eller udslæt kan være tegn på infektion: Hvis hullet er i den bløde del af øret, dvs. i øreflippen, skal du tage øreringen ud og vaske området. Hvis det ikke er blevet bedre dagen efter skal du tage kontakt til din læge. Hvis hullet er i ørets bruskdel skal du tage øreringen ud, vaske og tage kontakt til din læge med det samme.

Læs mere om ørepiercings på Blomdahl.com