Massage

Massage

Få en lækker massage der afspænder og afslapper. Du kan bruge massagen som selvforkælelse eller fordi du som mange andre har hårdt fysisk arbejde, ensformige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, smerter eller spændinger i ryg og nakke, myoser, spændingshovedpine, sportskader mm. Listen er lang og fysiurgisk massage hjælper rigtig mange med at få en bedre dagligdag og bedre kropsholdning.

Vores fysiurgisk massage er en af de mest effektive metoder til at behandle muskulærer lidelser i bevægeapparatet som smerter i led, muskler og sener.

Priser på massage

30 minutter250,-
45 minutter375,-
60 minutter450,-
Leje af håndklæde20,-

Husk at medbringe dit eget håndklæde. Alternativt kan du leje et af os.

Fysiurgisk Massage

Massage

En af de mest anvendte behandlingsmetoder i Danmark, er massage. Det er dér en helt naturlig forklaring på, da utrolig mange mennesker har forskellige lidelser i bevægeapparatet, som kan skyldes statisk ensformigt arbejde, overbelastning, idrætsskader m.m.

Hvad er fysiurgisk massage?

Ved fysiurgisk massage kan vi behandle alle kroppens muskler, led, sener og bindevæv, da fysiurgisk massage er opbygget efter kroppens anatomiske struktur, -og deraf også en lægefaglig korrekt måde at massere på.

Når du får fysiurgisk massage i vores klinik, vil vi starte med, at lokalisere de problemområder du kan have i din krop og derefter afhjælpe den/de lidelser med forskellige greb og tryk. Massagen vil altid starte med blide strøg, så musklerne bliver opvarmet og derefter kan vi arbejde i dybden. Er musklerne ikke opvarmet, kan vi påføre skader og du vil helt automatisk spænde imod. Udover at vi ved fysiurgisk massage arbejder dybt ned i kroppens væv, vil vi også påvirke kroppens nervesystem, hvilket er med til at kroppen afspændes.

Efter endt massage vil din blodcirkulation øges i hele kroppen og massagen vil have fjernet en del af de spændinger du har/havde samt nedbrudt en del af de affaldsstoffer du har i kroppen.

Ofte vil du som kunde hos os også opleve, at vi anvender Hot stones under behandlingen (læs om Hot stones egenskaber, under fanen Hot stone).

Hvad kan fysiurgisk massage afhjælpe?

  • Ryg, skulder, nakke, arme, lænd, ben og knæsmerter
  • Muskelspændinger
  • Sportsskader
  • Musearm
  • Spændingshovedpine
  • Modvirke stress, sænke blodsukkeret
  • Tennisalbue

Hvor ofte skal man have massage?

De fleste af de kunder som vi behandler med lidelser i bevægeapparatet, vil gennem massage kunne opnå, at smerterne reduceres og oftest helt forsvinder. Dog kræver det som regel mere end en enkelt behandling. Behovet for massage varierer fra person til person, men som udgangspunkt vil vi anbefale 1- 3 gange om måneden afhængig af, hvordan din krop bliver belastet i det daglige og hvor ”ondt” du har.