japansk facelift

Japansk Facelift

Japansk facelift er en afstressende og muskelafspændende massage af ansigtet som kan bruges i stedet for et kirurgisk facelift. Det mindsker rynker under øjnene og giver et sundere udseende. Man benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kompination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.

Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles, men liftningen stimulerer hele kroppen og forbedre din generelle velbefindende.

Vi udfører denne behandling med vores hænder og økologiske / natur produkter, som skaber holdbare resultater uden brug af kirurgi, Botox og andre “giftstoffer”.

Japansk facelift er langt mere end blot en almindelig ansigtbehandling. Den giver ansigtet en mere frisk glød, et ungdommeligt look, mindsker rynker, løfter / glatter / afspænder ansigtet på en unik måde. Man når samtidigt en fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har derfor også en skøn afstressende effekt.

Ved en intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan rynker og linjer reduceres. Mørke rander under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet udseende. Mange oplever at når de er gået i gang med denne behandling at evt. hovedpine, nakke / kæbe spændinger forsvinder i løbet af behandlingsforløbet.

Behandlingen tager ca. 1 time.

Fordele ved Japansk facelift

 • Opstramning af ansigtshuden.
 • Mindsker rynker, linjer og hævelser i ansigtet.
 • Reducering af misfarvninger og poser under øjnene.
 • Udrensning af træt og uren hud.
 • Fornyet glød og udstråling.
 • Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver.
 • Generel afbalancering af hele kroppen .
 • Dyb afstresning af krop og sjæl.
 • Velvære og afslapning.

Hvem må ikke få Japansk facelift?

 • Gravide indtil 12. uge.
 • Personer med feber.
 • Personer med forkølsessår.
 • Personer med kræft (pga. lymfedrænage).
 • Personer der har fået Botox inden for 48 timer.
 • Personer med øresten.

Behandlingen er både for mænd og kvinder.

Sådan foregår en Japansk Lifting hos os

Du ligger på en briks med tøj på og et tæppe over dig, så du ligger lunt og trygt til afstressende musik. Vi starter med at lægge en udrensende, stimulerende og genopbyggende spirulinamaske på. Mens masken virker, får du en behagelig nakke- og hovedbundsmassage.

Herefter påføres ansigtet en økologisk hybenkerneolie og ansigtet masseres over tre faser med stimulerering af neurologiske punkter, organzoner og rynkeøvelser.

Der gives også lymfedrænage som en del af behandlingen.

Ansigtet afrenses igen og der gives en saltstensmassage med Himalaya saltsten. Himalaya saltsten indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Herefter lægger vi en fugtmaske på, og mens den virker, giver vi dine fødder og underben en dejlig massage med let zoneterapi bl.a. for at give dig jordforbindelsen tilbage.

Priser på japansk facelift

Japansk facelift, 60 min. 550,-
Japansk facelift, 30 min. (opfølgende)250,-
Hvad er Japansk Facelift?

Japansk facelift er en afstressende og muskelafspændende massage af ansigtet som kan bruges i stedet for et kirurgisk facelift. Det mindsker rynker under øjnene og giver et sundere udseende. Man benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kompination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.

Hvad er fordelene ved Japansk Facelift?

Opstramning af ansigtshuden, mindsker rynker, linjer og hævelser i ansigtet. Reducering af misfarvninger og poser under øjnene. Udrensning af træt og uren hud. Fornyet glød og udstråling. Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver. Generel afbalancering af hele kroppen. Dyb afstresning af krop og sjæl. Velvære og afslapning.

Hvem må ikke få Japansk facelift?

Gravide indtil 12. uge. Personer med feber. Personer med forkølsessår. Personer med kræft (pga. lymfedrænage). Personer der har fået Botox inden for 48 timer. Personer med øresten.

Hvor lang tid tager en behandling?

En førstegangsbehandling tager 1 time og efterfølgende behandlinger tager 30 minutter.